fullscreen

Workshops op maat

Project Sally Maastricht verzorgt dansworkshops op maat voor scholen en theaters. Een workshop verdiept de danservaring en versterkt de theaterbeleving.

Scholen
Project Sally Maastricht biedt verschillende op schoolvoorstellingen afgestemde workshops aan. Elke jaargroep heeft een ander bewegingsniveau; kleuters kun je niet hetzelfde leren als 6-jarigen of 8-jarigen. Maar de workshop is altijd van hetzelfde niveau: professioneel en van goede kwaliteit! Onze dansdocenten weten als geen ander kinderen te stimuleren, maar ook de grenzen goed te bewaken. De workshop kan op elk gewenst tijdstip worden gegeven en op de school zelf, dat bespaart je als docent veel extra ren- en vliegwerk!

Mail voor info & boekingen van workshops voor het primair en voortgezet onderwijs naar info@ikwilmeersally.nl

Theaters
Een dansworkshop versterkt de theaterbeleving! Daardoor zal het theaterpubliek de voorstelling en het dansgezelschap minder snel vergeten. Voor theaters kan een dansworkshop dus een extra stimulans zijn in de verkoop. Project Sally Maastricht biedt dansworkshops op maat, variƫrend in aanvangstijd, duur, docent, inhoud en vormgeving.

Mail voor info & boekingen van workshops in het theater met Bureau Frontaal (agentschap Project Sally Maastricht) naar info@frontaal.com

Plaats reactie