Hartslag

De hartslag is de pompbeweging van je hart. In een hartslag worden eerst de boezems en daarna de kamers samengetrokken door de hartspier. Door deze samentrekking wordt het bloed door de rest van je lichaam gepompt.

Lees meer »

Philharmonie Zuidnederland

Voor de voorstelling Heartbeat werkt Project Sally Maastricht samen met de philharmonie zuidnederland. Dit is een orkest dat is opgericht in 2013. Lees meer »

Knutselopdracht

Lijkt het jou ook niet heel leuk om eens een muziekinstrument te bespelen?
Dat kan! Je kunt namelijk je eigen instrument knutselen. Lees meer »

Bedenk je eigen instrument

Als jij een eigen instrument zou mogen bedenken hoe zou die er dan uit zien?
Wij zijn erg benieuwd hoe creatief jullie zijn! Lees meer »

Liedjes – Inspiratiebron

Er zijn ontzettend veel liedjes geschreven over een hartslag. Voor veel muzikanten en zangers is een hartslag dus een enorme inspiratiebron. Lees meer »

HEARTBEAT Workshop

Heartbeat is een wervelende voorstelling waarin dansers, musici en leerlingen op zoek gaan naar hun eigen heartbeat. De voorstelling daagt de leerling uit om te onderzoeken waar hun hart sneller van gaat kloppen. Wat gebeurt er als je geen heartbeat hebt en als je die wel hebt durf je je daar dan over uit te spreken? Durf je van binnen te voelen hoe het ritme je pakt of hoe de diepe klanken van een cello je raken? De uitwerking van het thema leidt tot een hartstochtelijk concert met muziek en dans. Hierbij gaat het om het samenspel van dansers en musici ieder met hun eigen instrument. Lees meer »