HEARTBEAT Workshop

Heartbeat is een wervelende voorstelling waarin dansers, musici en leerlingen op zoek gaan naar hun eigen heartbeat. De voorstelling daagt de leerling uit om te onderzoeken waar hun hart sneller van gaat kloppen. Wat gebeurt er als je geen heartbeat hebt en als je die wel hebt durf je je daar dan over uit te spreken? Durf je van binnen te voelen hoe het ritme je pakt of hoe de diepe klanken van een cello je raken? De uitwerking van het thema leidt tot een hartstochtelijk concert met muziek en dans. Hierbij gaat het om het samenspel van dansers en musici ieder met hun eigen instrument.

Na het bezoeken van de voorstelling is er de mogelijkheid om een workshop te boeken. Dit is een mooie kans om de ervaring van de leerlingen compleet te maken doordat ze nu ook zelf aan de slag gaan met dans en muziek. In de workshop zullen verdiepende opdrachten worden gedaan rondom het thema Heartbeat waarin de leerlingen op verschillende vlakken worden uitgedaagd. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de inhoud van de voorstelling.

De workshop is tevens een mooie manier om aan te sluiten bij de ckv-lessen die worden gegeven in het voortgezet onderwijs.

De duur van de workshop is 1,5 uur en de kosten bedragen: €150,- voor een workshop

€75,- voor de tweede workshop
€50,- voor de derde workshop

Boeken van de workshop kan door contact op te nemen via laura@projectsally.nl

Project Sally Maastricht & Philharmonie Zuid-Nederland

Plaats reactie