Dekbed (4+)

Stel je voor….

Adem uit en ik laat me achterover vallen, mijn kussen vangt me op. Het licht gaat uit en mijn ogen vallen dicht. Beer slaapt links van me, Apie aan de andere kant en Nijn boven mijn hoofd. Houden jullie alles goed in de gaten?

Truste . . . Ik ben er klaar voor!

Lees meer »

Dekbed – Repetities

Voor Dekbed zijn we druk bezig met de repetities. Hoe dat gaat?

Lees meer »

  • WOEST | SALLY foto Tycho Merijn liggend LR
  • Dansje Taal | SALLY, Dansgezelschap Maastricht

Welkom op ikwilmeersally.nl

Veel dingen in het leven moet je erváren, om ze te begrijpen. Met dans is dat net zo…

Het interactieve dansdomein IKWILMEERSALLY.NL van SALLY Dansgezelschap Maastricht is vooral ingericht om onze dansvoorstellingen te ervaren en de dansbeleving te verlengen en verdiepen.

Stoere dans-doe-het-zelvers, enthousiaste ouders en betrokken leerkrachten kunnen hier interactief aan de slag met dansmateriaal. Op alle items kun je reageren en je kunt ze direct delen met jouw familie, vrienden, kennissen, collega’s en klasgenoten.

Op deze website kun je hapklare dansinstructiefilmpjes bekijken, muziek uit onze voorstellingen beluisteren, een kleurplaat printen en ansichtkaarten versturen. Je vindt hier ‘danspiratie’: de allerleukste, grappigste en ontroerendse dansfilmpjes van het internet. En kunt de makers van Sally Dansgezelschap Maastricht beter leren kennen. Meer informatie over voorstellingen en activiteiten van SALLY Dansgezelschap Maastricht vind je op www.sallydm.nl.

Via IKWILMEERSALLY.NL hopen wij dat jij in beweging komt! Door zelf te dansen, kan dans binnendringen op plekken waar het woord niet kan komen. Dans is de taal van het lichaam, dus laat je lijf spreken en luister naar je armen, benen, knieën, tenen, buik en billen.

Dans net zo eigenwijs, dynamisch en onverwacht door het leven als wij, van SALLY Dansgezelschap Maastricht! Of op zijn minst een beetje…


Stefan Ernst & Ronald Wintjens